bg

Avondvrede

Woon- en zorgcentrum Avondvrede is een familiaal rusthuis die het comfort van een nieuwbouw combineert met de gezelligheid van een besloten huiselijke omgeving. Wij bieden woongelegenheid aan 58 bewoners in de vorm van 48 éénpersoonskamers en 5 kamers voor twee personen of echtparen.

Onze zorg richt zich vooral op uitgesproken zorgbehoevenden, zij worden bij ons volledig ondersteund in alle dagelijkse behoeften: zich wassen, aankleden, nuttigen van de maaltijd, zich verplaatsen, naar het toilet gaan,…

Iedere kamer heeft een ruim zicht op de groene omgeving en is volledig uitgerust met badkamer en sanitair. Het basismeubilair is aanwezig maar laat ruimte voor het naar eigen smaak inrichten en decoreren van de kamer.

In de ruime en luchtige gemeenschappelijke ruimtes worden de bewoners begeleid door gekwalificeerd personeel bij het aangenaam invullen en doorbrengen van hun dag. Wij streven naar een sterk persoonlijke benadering met aandacht en respect voor de individualiteit van elk van onze bewoners.

34 RVT bedden zijn voorbehouden voor de zwaar zorgafhankelijke bewoners. Voor de zorgbehoevenden zijn er 24 ROB bedden.

 

 

Copyright © WZC Avondvrede - Alsembergsesteenweg 68 - 630 Linkebeek - Tel 023 77 08 19 - Fax 023 77 08 19 - Webdesign: Het Drukpunt